mandag den 9. maj 2011

Trådløs udendørs Rock - Creative Sound Blaster Wireless Rock


Jeg har fået adgang til at teste Creatives interessante udendørs højtaler, Creative Sound Blaster Wireless Rock. Det er en kraftig mono højttaler pakket ind i en regnafvisende materiale og udformet som en stor sten. Det lyder en anelse vandvidigt, men det giver faktisk rigtig god mening. Højttaleren tilsluttes en Creatives Sound Blaster X-FI Wirelsess transmitter, en USB enhed som er tilsluttet ens PC, og som sender alt lyd fra den PC ud trådløst. X-FI Wireless har eksisteret i en del år efterhånden, men er stadig en høj kvalitets måde at sende lyd rundt i hjemmet på. Der findes en række højtaler og modtager enheder allerede, og nu er der så kommet en til haven.

Creative Wireless Rock kommer med et genopladelig batteri som holder til ca. 6 timers musik. Tilslutningen er nemt, man trykker på connect på transmitteren og på connect på selve højttaleren og der er hul igennem. Lyd kvaliteten er overraskende god, selv når der spilles højt. Stiller man højttaleren lidt smart på terrassen er det ikke et problem at spille hele terrassen op og sikkert også et godt stykke af haven. Der er har ikke været et ordenligt regnvejr i den periode jeg har testet højttaleren, så jeg kan ikke bekræfte påstanden om at den kan tåle stort set alt slags vejr, men bygge teknikken og kvaliteten tyder på at den vil kunne klare det meste.

Jeg mener at dette system er en rigtigt godt bud på en terrasse højttaler og det at man tilslutter den til sin PC med Creative X-FI sikre at det er nemt og at lydkvaliteten er i orden. Desuden giver tilslutningen til PC'en mulighed for at afspille alle typer musik. Lige fra CD'er over radio, til downloadet eller streaming musik. Med denne Creative X-FI højttaler er der budt op til terrasse Rock.

UPDATE: Creative fortæller mig at de arbejder på en Bluetooth version af Creative Wireless Rock. Om der bliver tale om en version med begge muligheder eller en version blot med Bluetooth står ikke helt klart, men under alle omstændigheder bliver der åbnet op for musik på mobiler eller tablets i det fri.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

24 timer med en elbil - erfaringer og tanker

Jeg har længe ønsket at finde ud af, hvordan det føles at leve med en elbil. Ikke fra en bil performance perspektiv, men fra et hverdags...