lørdag den 18. september 2010

YouSee 10 - Fra messe gulvet

Her er en serie af indtryk fra messe gulvet på YouSee 10.

YouSee Labs
Der var flere spændende ting på YouSee's lab område. De fleste havde dog ikke så meget med TV at gøre, ikke at det gør dem mindre interessante.



Microsoft havde deres Kinect med og jeg fik muligheden for at lege lidt med det.Det virker ganske godt, omend det stærke sollys som var på området fik det i knæ flere gange.


Microsoft havde også deres 'computer bord' med. Der var dog ikke nogen egentlig software på, det var blot et demo af genkendelses funktionen i bordet af den særlige stregkode ting på det skal have.

Der ud over handlede det rigtigt meget om streamet TV i alle mulige former. Både via internettet med også fra en PC i hjemmet. Der var et program til iPhone og iPad, EyeTV som kunne streame et DVB-C signal fra en PC. Det virkede uden problemer og var nemt at bruge. Samsung vise også et program som kunne vise video via DLNA til Android.


YouSee havde også ægte højhastigheds bredbånd med 300 Mbit kunne de demo'e og det kørte på det udstyr som de leverer i dag, altså ingen opgraderinger af udstyr. Nu mangler vi bare at se prisen.


Alle havde 3D TV med på deres stand, men hos Sony var det der fangede min interesse et PS3 spil på en temmelig stor og lækker skærm.


Det var faktisk LG som kunne vise den mest overbevisende 3D løsning. Den var uden ledning, det var de fleste nu, og det virkede rigtigt godt. Alle producenterne havde 3D TV som viste et ganske udemærket 3D signal, men den film de viste hos LG udnyttede deres udstyr optimalt og gav altså den bedste oplevelse.


YouSee havde selvfølgeligt et kæmpe område på messen, hvor de viste deres teknologiske infrastruktur frem, sammen med alle deres tjenester.


Cinema havde deres egen stand og kunne vise On Demand film udlejning i HD og mere end 1000 titler i butikken.


Et af de mere underholdende indslag var hos Discovery. Her skulle børnene, eller barnlige sjæle, fange gummi krapper i en tank med ægte krapper.


Vi slutter hos Disney. De havde, som alle deres konkurrenter og kollegaer, en fantasiful stand med underholdning og udfordringer.

YouSee 10 er slut for denne gang. Lyset er slukket og gæsterne er draget hjem over. Det har været oplysende og sjovt, og jeg glæder mig til at komme igen næste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

24 timer med en elbil - erfaringer og tanker

Jeg har længe ønsket at finde ud af, hvordan det føles at leve med en elbil. Ikke fra en bil performance perspektiv, men fra et hverdags...